Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, bâtınkonuiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar baştan sona size özeldir. Fakat gine de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç sınır var! 1- Puro Seçimi Ben bu hatmda günün her saatinde bâtınmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz de keyfinize nazaran, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetçi Ika Kez prodüksiyonı Karayip purolarda bâtınmeden önce nemliliğini kontrol etmek gerekir. Bu Toscanello bâtınin meri değil. Toscanello severler damak zevklerine nazaran farklı rutubet oranlarında bâtınmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak az buçuk da deneyim kenarılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi gereken yaşamsal bir şart şurt var. Puro yalnızca fakat yalnızca kokusuz tehlikele yakılır! Puro her ahit ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabil benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kabil koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nazarıitibar ve alaka ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde yakın. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken sıcaklık puroya kazık değinme etmemelidir. Ateşin maviliği purodan az buçuk ırak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cihetı alya döndüğünde kızartma konulemini çıbanardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 nokta eğimle, aleve tam değinme etmeyecek şekilde tutun. Bu konulemi yaparken tüm tabanğın müsavi yanması gerektiği bâtınin puroyu aynı zamanda tertipli bir şekilde 360 nokta döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna doğal alevli çakmalara nazaran az buçuk elan uzakta tutmanızda kâr var. çünkü, bu konsept çakmaklar çok muazzamdür ve aşkın yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma konulemi doğal alevli çakmaklarla, az buçuk ahit alabilir. Bu süre size saat kaybı kabil delikükebilir fakat puro dayanç ve say ister. 5- İyi Yandığını Denetçi Ika Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı kontrol edelim. Puroyu kızartma konuleminden sonra aynasız çevirip cebinünüze az buçuk yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya sıkıntısızçe alım üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm fut kıpkırmızı ise yakma konulemini çıbanarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her cihetı tam yanmamışsa, kısaca tüm fut kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu dudakınıza gdolayın. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki küçümencik soluk elan çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış bölük da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Uçukçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, artık puronuz bâtınime amade. Peki ya siz amade mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıleke çıleke bâtınilmeli. Alacağınız her soluk ortada en azcaından 40 saniye aylamak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabil bâtınmeye çkızılışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı bâtınimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da vakit kaybetmeden hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı bâtınmeye devam ederseniz, puro o denli acılaşır ki hiç bâtınilemeyecek duruma gelebilir. önemsiz bir uyarı: Puro, sigara kabil ciğere çekilmez. Kötü sıkıntısızçe ağıza doldurulur ve zevk alıcıların dumanla ikazlmasına destur verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartvizitın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan azca nazarıitibar gösterdiğinizin bir konuaretidir. Sönen puronun küllerini hoşça temizleyin. Bunun bâtınin kürdan kabil bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri hoşça temizlediğinizden emin olduktan sonra puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim bâtıntiğim Toscanello bâtınin yeniden yakma iş teşkil etmez. Fakat aşiret prodüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda yaslılık hissedeceğinizi kesmek isterim.

şayet puro birinci sınıf bir puro ise 15 yıl hatta elan uzun bir süre üstelik saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabil puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve katiyen şart olan 2 şart şurtı anlamız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın kucakın suhunet ayarıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız kucak sıcaklığının 16 ila 18 nokta ortada başüstüneğundan emin olmanız gerekiyor. Ev bark ortamında bu sıcaklığı yakalamanız berenarı zordur. Bu yüzden kucak sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza lüzumlu yoktur. Lakin lacerem şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza kucakını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda tek iş ile mukabillaşmazsınız. Muhafaza kucakı sıcaklığında esas iş kucakın dargın değil aşkın har olmasıdır. Çünkü muhafaza kucakı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile mukabillaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise muhafaza kucakının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet aşkın kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Kuşkusuz rutubet muhafaza kucakı sıcaklığına nazaran trampa gösterecektir ve bu yüzden de muhafaza kucakı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro muhafaza kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde namevcut ise rastgele bir alım geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta alım geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza kucakının alım geçirmemesi ve buna ilişkilı olarak da kutu bâtınindeki rutubet ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak bâtınin anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı katkısızlayacak katiyen alım geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En yararlı humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları katiyen alım geçirmedikleri bâtınin öbür rakiplerine mefret ayırt atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.