Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, sineaksiyoniniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar baştan sona size özeldir. Fakat tekrar bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç derece var! 1- Puro Seçimi Ben bu tasarmda günün her saatinde sinemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz bile keyfinize göre, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Muayene Etme El özümlemeı Karayip purolarda sinemeden önce nemliliğini kontrol geçirmek gerekir. Bu Toscanello sinein geçerli bileğil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı nem oranlarında sinemeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak az buçuk da deneme yüzılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi müstelzim yaşamsal bir kaide var. Puro sadece fakat sadece kokusuz öfkele yakılır! Puro her devir evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabilinden işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro kontak ve alaka gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde benzeyen. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken alaz puroya düver dokunuş etmemelidir. Ateşin maviliği purodan az buçuk münezzeh tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cepheı kırmızıya döndüğünde kızartma aksiyonlemini kafaardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 kadar eğimle, aleve tam dokunuş etmeyecek şekilde tutun. Bu aksiyonlemi yaparken tüm ayağın tay yanması gerektiği sinein puroyu aynı zamanda düzgün bir şekilde 360 kadar döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına saf alevli çakmalara göre az buçuk henüz uzakta tutmanızda fayda var. çünkü, bu soluk çakmaklar çok pençelidür ve okkalı benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma aksiyonlemi saf alevli çakmaklarla, az buçuk devir alabilir. Bu süre size vakit kaybı kabilinden bölümükebilir fakat puro sabır ve say gerek. 5- İyi Yandığını Muayene Etme Şimdi puroyu nite yaktığınımızı kontrol edelim. Puroyu kızartma aksiyonleminden sonra münasebetsiz çevirip suratünüze az buçuk yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya belli belirsizçe çekicilik üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm ayak kıpkırmızı ise yakma aksiyonlemini kafaarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her cepheı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki tüm ayak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu ağızınıza götürün. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü ıvır zıvır dem henüz çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış bölük da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Hafifçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz sineime apiko. Peki evet siz apiko mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıleke çıleke sineilmeli. Alacağınız her dem ortada en azından 40 saniye aramak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kabilinden sinemeye çallıkışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı sineimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hoppadak hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı sinemeye devam ederseniz, puro o kadar acılaşır ki hiç sineilemeyecek duruma gelebilir. önemsiz bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Esrar belli belirsizçe ağıza doldurulur ve lezzet müşteriların dumanla uyartılmasına icazet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartvizitın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz az kontak gösterdiğinizin bir aksiyonaretidir. Sönen puronun küllerini hakkıyla temizleyin. Bunun sinein kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri hakkıyla temizlediğinizden sakıncasız olduktan sonra puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim sinetiğim Toscanello sinein gene yakma sıkıntı oluşum etmez. Fakat etki özümlemeı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda yaslılık hissedeceğinizi açıklamak isterim.

Eğer puro birinci sınıf bir puro ise 15 sene hatta henüz uzun bir süre bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve mutlak şarka olan 2 kaideı demeız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın platformın sıcaklık dereceıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız platform sıcaklığının 16 ila 18 kadar ortada başüstüneğundan sakıncasız olmanız gerekiyor. Ev içinde bu sıcaklığı yakalamanız bayağı zordur. Bu yüzden platform sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza ister yoktur. Fakat elbette eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza platformını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda hiçbir sıkıntı ile muhaliflaşmazsınız. Muhafaza platformı sıcaklığında soy sıkıntı platformın itici bileğil okkalı sıcak olmasıdır. Çünkü muhafaza platformı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile muhaliflaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise muhafaza platformının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer okkalı kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Kuşkusuz nem muhafaza platformı sıcaklığına göre varyasyon gösterecektir ve bu yüzden bile muhafaza platformı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro muhafaza kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yok ise herhangi bir çekicilik geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta çekicilik geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza platformının çekicilik geçirmemesi ve buna sargılı olarak da kutu sineindeki nem ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak sinein anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı esenlayacak mutlak çekicilik geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En iyi humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları mutlak çekicilik geçirmedikleri sinein vesair rakiplerine eke nüans atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.